Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Suomalainen verkkohotellipalvelu, verkkotunnuspalvelu ja nimipalvelu helposti yhdestä paikasta

Verkkohotelli helppona palveluna

Korkea käytettävyys

Verkkohotelli on valmiiksi ajateltu palvelupaketti, joka sisältää kaiken mitä kotisivunne tarvitsevat. Palvelupaketti koostuu www -sivujesi tarvitsemasta palvelintilasta, nimipalvelun ylläpidosta sekä yritystason sähköpostipalvelusta. Palvelupaketin kaikki komponentit on toteutettu korkeankäytettävyyttä ajatellen, jolloin voitte huoletta keskittyä yrityksenne ydinliiketoimintaan.

Internetin käyttö on yleistynyt ja siitä on muodostunut ensisijainen tiedonetsinnän lähde. On elintärkeää, että yrityksenne verkkopalvelut ovat aina saatavilla vuorokauden ympäri. Me Comspotissa olemme vastanneet tähän haasteeseen rakentamalla palvelualustamme niin, ettei sen toiminta ole riippuvainen yksittäisistä palasista, vaan se toimii vaikka jokin palvelualustan palasista olisikin pois pelistä.

Monistetut resurssit - dynaaminen ja automaattienn resurssien valvonta

Häiriöttömän verkkopalvelun edellytys on, että verkkopalveluymäristö on monistettu. Tällöin yksittäinen palanen voi pudota pois ja monistettu resurssi ottaa automaattisesti sen toiminnan. Perinteisesti verkkohotellipalveluissa on kahdennettu vain tietoliikenne, jotta tietoliikennelaitteiden vikaantuessa palvelimet olisivat tavoitettavissa. Itse palvelimia ja niissä olevien verkkopalveluiden kannalta kriittisesti toimivat palvelut ovat kuitekin usein vain yksittäisten komponenttien tuottamia, joita ei ole monistettu. Näin ylläpitäjän päivittäessä palveluita tai palveluiden vikaannuttua, verkkopalvelut ovat käyttäjien tavoittamattomissa.

Verkkohotelliympäristömme on rakennettu niin, että jokainen verkkopalvelun kannalta kriittinen toiminta monistetaan. Automaattinen seurantajärjestelmämme seuraa koko ajan palveluiden kuormaa ja monistaa kuorman kasvaessa automaattisesti palveluita niin, etteivät vikatilanteet tai ruuhkapiikit aiheuta häiriötä palveluun.

Me huollamme ja tankkaamme - Sinä voit nauttia ajamisesta

Verkkohotelliympäristössämme olevien palvelujenne hallinta on helppoa. Palvelunne ovat yhdessä paikassa, eikä teidän tarvitse murehtia siitä mitä "konepellin" alla on. Palveluamme voisi hyvin verrata autolla ajamiseen - me tankkaamme ja huollamme autosi, Sinä voit nauttia ajamisesta.

Lue lisää

Verkkotunnuspalvelu

Comspot toimii verkkotunnusten välittäjänä. Pystyt helposti tilaamaan .fi -verkkotunnukset kauttamme. Lue lisää

Nimipalvelu

Verkkotunnukseen tarvitaan aina myös nimipalvelimet. Pystyt kätevästi tilaamaan meiltä myös nimipalvelun, jolloin saat verkkotunnuksesi käyttöön ilman, että joutuisit asioimaan usean eri tahon kanssa. Lue lisää

Ota yhteyttä - saat helposti meiltä yhdestä paikasta sivustonne tai verkkokauppanne tarvitsemat verkkopalvelut.

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Jukka Maijala, myyntijohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner