Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Suomalainen palvelinkeskus - pilvipalvelimet tehokkaalla ylläpidolla ja tuella sekä ammatitaitoisella tietoverkkopalvelulla

Tarjoamme kotimaista pilvipalvelinkapasiteettia ilman mittavia investointeja. Oli kyseessä käyttöympäristötarve CRM-, ERP- tai jollekin muulle järjestelmälle - maksatte oikeasti vain tarvitsemastanne kapasiteetista.

Järjestelmien sijoittaminen palvelinkeskuksiimme on turvallista, sillä pilviympäristömme sijaitsevat Suomessa, Comspotin omissa turvallisissa palvelinkeskuksissa, jotka täyttävät Viestintäviraston määrittelyt. Kattavat konesalipalvelumme sekä tuki- ja ylläpitopalvelumme takaavat, että järjestelmänne toimivat sujuvasti palvelinympäristössämme.

Fyysisten palvelinten päivitys pilvipalvelimiksi on nyt myös entistä helpompaa, sillä Palvelimet pilveen -palvelumme tarjoaa sujuvan, avaimet käteen-periaatteella ja kiinteällä hinnalla toteutetun, tavan siirtyä fyysisistä palvelimista pilvipalvelimille. Toki ylläpidämme tarvittaessa myös fyysisiä palvelimia.

Toimiva tietoverkko on yrityksen IT-järjestelmien toiminnan yksi perusvaatimuksista. Me tunnemme tietoverkot ja tietoverkkopalvelumme tarjoaa ammattilaisapua toimivan tietoverkon rakentamiseksi yritykseenne.

Ota yhteyttä - katsotaan yhdessä kuinka monipuoliset palvelumme voivat lisätä yrityksenne IT-ympäristön tehokkuutta ja tukea liiketoimintanne kehitystä.

Palvelun hyödyt yritykselle:

  • Korkea käytettävyys
  • Ei määräaikaisia sopimuksia
  • Usean konesalin ratkaisut
  • Avaimet käteen palvelu

Tarjontamme kattaa mm.:

  • Nopeat virtuaalipalvelimet
  • Varmistus- ja liiketoiminnan jatkuvuuspalvelut
  • Perinteisen räkkitilan
  • Privaatin ja julkisen pilven yhdistämisen
Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Joonas Kolkka, toimitusjohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner