"Palvelumme lähtee aina Yrityksenne tarpeista"

-Palvelujohtaja Timo Mattila
 

Palvelut

Tarjoamme yrityksellenne kattavat IT-palvelut niin pilvikapasiteetista aina toimiston Office 365-työkaluihin saakka. Palvelumme skaalautuvat liiketoimintanne mukaan ja tuovat tehokkuutta liiketoimintaanne toimivan IT:n avulla. Jos yrityksellänne on haasteita tietotekniikan kanssa, löydätte meiltä kattavat ratkaisut ja palvelut, joilla pystymme auttamaan teitä haasteissanne.

Yhdistämme palveluvalikoimastamme aina juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun, jolloin te voitte keskittyä oman liiketoimintanne menestykselliseen kasvattamiseen. Varmistaaksemme palvelumme tehokkuuden, nimeämme yrityksellenne vastuullisen henkilön, jonka kanssa asiointi on aina helppoa.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat teitä IT:nne tehostamisessa, jotta se tukee kehittyvää liiketoimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla. Jos teillä on ongelmia yksittäisen järjestelmän kanssa, sertifioidut asiantuntijamme auttavat ja ratkaisevat ongelman puolestanne.

Tietoverkkopalvelut

Yrityksen tietoverkko näyttelee nykyisessä maailmassa menestyvässä liiketoiminnassa suurta roolia. Yhteyksien ollessa poikki liiketoiminnan tehokkuus laskee yleensä huomattavasti ja pahimmassa tapauksessa jopa katkeaa.

Me Comspotissa ymmärrämme tämän ja tarjoamme ratkaisuja tietoverkkojen rakentamiseen, jotta yrityksenne voi keskittyä täysin omaan ydinliiketoimintaanne ja tuloksen tekemiseen.

Pilvipalvelut

Tarvitsevatko verkkosivustonne paikkaa josta näkyä maailmalle? Onko tarve saada yrityksen tiedostot keskitetysti jaettua henkilöstön kanssa? Oletteko kyllästyneet toiminnanohjausjärjestelmän vaatiman palvelinympäristön ylläpitoon?

Tässä vain muutamia esimerkkejä kysymyksistä, joihin löydämme teille ratkaisun. Pilvipalveluratkaisuistamme löydätte tarpeisiinne sopivan palvelinkapasiteetin. Asiantuntijamme auttavat mielellään jo palvelintilatarpeen kartoituksessa.

Verkkopalvelut

Tänä päivänä yrityksenne verkkosivut ovat muutakin kuin kuin pelkkä näyteikkuna verkossa. Me toteutamme verkkopalvelunne aina liiketoimintaa tukevaksi käyttäen hyväksi avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä kuten Processwire sekä Drupal. Toteutamme myös räätälöityjä verkkopalveluja tiettyyn liiketoiminnan osa-alueeseen.

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019