Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Keskitetty hallinta yrityksesi mobiililaitteille

Ota käyttöön ketterä MDM Mobiililaitehallinta -palvelua. MDM Mobiililaitehallinta on nykyaikainen, älykäs ja kustannustehokas ylläpito- ja -tukipalvelumalli Android ja iOS älypuhelimille ja tableteille. Pilvipohjaisen tukimallin tärkeinä komponentteina toimivat asiakkaan mobiililaitteille asennettava sovellus sekä laitteiden selainpohjainen hallintaportaali, jotka mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan tavan suojata mobiililaitteet.

Palvelun ominaisuudet

MDM Mobiililaitehallinnan avulla yritykset pystyvät hallitsemaan keskitetysti laajojakin laitekantoja. Keskitetyn MDM Mobiililaitehallinnan avulla laitteisiin voidaan jakaa etänä muun muassa tietoturva-asetuksia, WiFi -asetuksia sekä sovelluksia. Ohjelman avulla laitteet voidaan myös tyhjentää etänä sekä nollata salasanat. Myös sijaintia pystytään seuraamaan määrätyn profiilin laitteissa.

MDM Mobiililaitehallinnan ohjelman digitaalisella ilmoitustaululla yritykset sekä palveluntarjoajat pystyvät jakamaan keskitetysti digitaalista materiaalia kuten tekstiä, linkkejä ja videoita sekä liitetiedostoja.

MDM laitekohtainen hinta

5€ laite /KK

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner