Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

TEHOTOIMISTO - Nykyaikainen, älykäs ja tehokas IT-ylläpito- ja –tukipalvelu

TEHOTOIMISTON palvelumalli perustuu pitkälle vietyyn pilvipalvelupohjaiseen ratkaisuun

  • Palveluun liitetyt IT-laitteet ovat valvonnassa sekä automaattiset IT-ylläpitotoimet ja ennakoivat huoltotoimenpiteet toimivat 24 h
  • Nopea ja palveleva asiakastuki, joka puhuu suomea ja englantia
  • Palveluun kuuluva henkilökohtainen tietohallintopäällikkö asiakkaan tukena
  • IT-laitteiden helppo hankinta - Ajantasaiset ja tarpeeseen soveltuvat laitteet kilpailukykyiseen hintaan
  • Ohjelmistojen helppo hankinta - Aina ajantasaiset ja käyttäjille soveltuvat ohjelmistot

Automatisointi

Automaattinen valvontamme havaitsee laitteidenne vikatilanteet ja käynnistää automaattisesti korjaustoimenpiteet. Automatisoinnilla vähennämme työtä keskeyttävien vikojen syntymistä ja tehostamme työntekijöidenne työaikaa. Automatisoinnin avulla pidämme myös laitteidenne resurssien käytöstä kirjaa. Ajantasaisen raportoinnin avulla voimme helposti tarkastella tuottavuutta alentavia tekijöitä, kuten resurssien alimitoitusta ja tämän pohjalta ehdottaa resurssien, kuten keskusmuistin, lisäämistä sitä tarvitseville koneille.

Ennakointi

Usein laitteet antavat käyttäjälle huomaamattomia merkkejä ennen rikkoutumistaan. Automaattisen valvonnan avulla pystymme kuitenkin pääsemään kiinni useimpiin ongelmiin jo niiden ensimmäisissä vaiheissa. Tehotoimiston avulla ongelmiin voidaan reagoida ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi.

Valvonta

Tehotoimisto toimii 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Yrityksenne tietojärjestelmät ovat valvonnassa myös silloin kun ketään ei ole paikalla. Automatisoinnin ansiosta myös korjaustoimenpiteet on mahdollista aloittaa heti, jolloin työpäivän alkaessa mahdollisimman vähän tehokasta työaikaa menee hukkaan.

Mobiililaitteet

Mobiililaitteiden käyttö kasvaa koko ajan yritysmaailmassa, mahdollisesti myös teidän yrityksessänne. Tehotoimistossa huolehdimme ja valvomme kaikkia laitteita keskitetysti. Mikäli matkapuhelin tai tabletti häviää, ei tietojen joutumisesta vääriin käsiin tarvitse enää murehtia sillä tiedot voidaan etänä tyhjentää laitteista.

Hallinnointi

Dokumentoimme it-ympäristönne automaattisesti. Dokumentointi pitää sisällään it-laitteidenne mallit, kokoonpanot sekä tietokoneisiin asennetut ohjelmat. Lisäksi dokumentointi pitää sisällään kaikki yrityksessänne tulleet, it-tukea vaatineet, ongelmat. Dokumentoinnin ja sen pohjalta työstettävän raportoinnin ansiosta voimme tarjota yrityksellenne fakta tietoa kun it-järjestelmiänne kehitetään ja tehostetaan.

Tehotoimistoon kuuluva tietohallintopäällikkö auttaa yritystänne tekemään realistisen it-budjetin ja myös pysymään siinä. Tietohallintopäällikkö myös suunnittelee ja ylläpitää yrityksenne tietoturvaohjeistusta, sekä auttaa kehitysprojektien läpiviennissä.

Hinnat

  • Katso peruskuukausihinnat työasemalle, palvelimelle ja verkkolaitteelle laatikoissa alla.
  • Työasematuki
  • Puhelin- ja etätuki 85 €/h peruskuukausihintaan sisältyvän etätuen yli menevältä osalta. Minimilaskutus 15 min.
  • Ennakkovarattuna ja sopimukseen sisällytettynä puhelin- ja etätuki 50 €/h.
  • Lähituki asiakkaan tiloissa 85 €/h + matka-aika ja kilometrikorvaus. Minimi-laskutus 1h.

Kaikki hinnat on ilmoitettu ALV 0%. Soveltuva ALV lisätään hintoihin laskutuksessa.

Ota yhteyttä - tehostetaan teidänkin yrityksen IT-hallintaa nykyaikaisella ja tehokkaalla IT-tuki- ja ylläpitopalvelullamme.

TEHOTOIMISTO työasemalle

25 €/työasema/kk

sis. etätukea 0,5 t/kk

TEHOTOIMISTO palvelimelle

100 €/palvelin/kk

sis. etätukea 1 t/kk

TEHOTOIMISTO verkkolaitteelle

5 €/verkkolaite/kk

sis. tulostimen tai verkkolaitteen valvonnan

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Joonas Kolkka, toimitusjohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner