Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Tehokas ja skaalautuva pilvipalvelinympäristö

Dynaaminen palvelinkeskus

Tarjoamme pilvipalvelinresursseja korkean käytettävyyden palvelinpilvestämme. Palvelinkeskuksemme on suunniteltu skaalautuvaksi suurempiinkin tarpeisiin. Pystymme tarvittaessa tarjoamaan palvelutasosopimuksen jopa 99,999% käytettävyydellä.

Palvelin- ja tallennusjärjestelmät

Palvelinjärjestelmä on rakennettu IBM BladeCenter teknologian avulla. Käytettävät palvelimet ovat markkinoiden energiatehokkaimpia ja suorituskykyisimpiä. Palvelimet muodostavat virtualisointialustan sekä virtualisoitavien palvelimien, kuin myös työasemien käyttöön.

Tallennusratkaisumme perustuu IBM Storewize tallennusjärjestelmään. Käytämme palvelinympäristössämme kuitukytkimiä ja palvelinympäristössämme on käytössä palomuurilaitteistot. Tallennusjärjestelmämme kykenee tarjoamaan 99,9999% käytettävyyden tuhansien palvelimien käyttöön. Kapasiteetti on skaalattavissa jopa satoihin petatavuihin.

Verkkoratkaisut

Palvelinkeskuksemme verkkoratkaisut on toteutettu vikasietoisiksi käyttäen useita rinnakkaisia laitteita. Verkkoyhteydet palvelinkeskuksen ja ulkomaailman välillä voidaan toteuttaa usean eri operaattorin kanssa, jolloin yksittäisellä operaattorilla oleva sisäinen vika ei aiheuta haittaa asiakkaidemme palveluille.

Turvallisuus

Voitte sijoittaa järjestelmänne palvelinkeskuksiimme ilman huolta, sillä pilviympäristömme sijaitsevat Suomessa,Comspotin omissa turvallisissa palvelinkeskuksissa. Palvelinkeskuksemme täyttävät Viestintäviraston määrittelyt.

Green IT

Tänä päivänä haluamme kaikki kiinnittää yhä enemmän huomiota ekologisuuteen. Tämä on mahdollista myös ICT-alan ratkaisuissa. Siksi olemmekin Comspotissa suunnitelleet palvelinkeskukset ja palvelumme alusta saakka mahdollisimman ekotehokkaiksi turvallisuudesta ja tehokkuudesta tinkimättä. Sijoittamalla järjestelmät palvelinkeskuksiimme yrityksenne ei tarvitse ylläpitää omia tietoliikennelaitteita, UPS-laitteistoja, ilmastointikoneita tai muutakaan infrastruktuuria.

Ota yhteyttä - hyödynnä pilvipalvelinympäristömme tarjoamat skaalautuvuus-, tietoturva- ja kustannushyödyt liiketoiminnassanne.

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Jukka Maijala, myyntijohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner