Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Yrityksesi yhteistyöohjelmisto

Ota käyttöösi keskitetty tietojen jako ja julkaisualusta Sharepoint Online palvelusta. Käyttäjänne pääsee mistä vaan, milloin vaan hyödyntämään yrityksesi dataa tarpeen vaatiessa. Monipuolinen Sharepoint Online tarjoaa turvallisen paikan keskittää tietoja palveluun kuuluvan versioivan varmuuskopioinnin avulla, jossa pääset tietoturvallisesti määrittämään pääsyn eri käyttöoikeustasoilla yrityksesi sisäisille käyttäjille ja tarpeen vaatiessa ulkopuolisille yhteistyökumppaneillesi melkein millä tahansa laitteella.

Sharepoint Online on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille, joten olipa yrityksesi pieni, suuri tai jotain siltä väliltä, kysy meiltä lisää kuinka se voisi auttaa teidän yritystä toimimaan tehokkaammin.

Sharepoint Online käyttöönotto sisältää palvelun perusasetusten määritykset ja läpikäynnin asiakkaan kanssa. Sharepoint Online vaatii käyttäjille asianmukaisen palvelupaketin Office 365 -palvelusta.

Käyttöönottohinta: 500€

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner