Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Asiantunteva suomalainen ICT -kumppani

Comspot on suomalainen ICT -palveluita tuottava yritys, joka on erikoistunut pilvipalveluihin. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita asiakkaidemme liiketoimintakriittisille ICT -järjestelmille, jotka vaativat korkeaa käytettävyyttä ja turvallisuutta. Toimintaamme ohjaavina arvoina toimivat Erinomaisuus, Palvelualttius ja Sitoutuminen.

Luotettavien ja tehokkaiden palveluidemme kivijalkoja ovat omat, Viestintäviraston määritykset täyttävät, palvelinkeskuksemme sekä asiantunteva, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstömme, jota koulutamme aktiivisesti.

Comspot yhteystiedot

020 779 0144
toimisto@comspot.fi
myynti@comspot.fi

Käyntiosoite:

Vanha Talvitie 2-6 A 13
00580 Helsinki

Mikäli saavut julkisilla kannattaa tulla metrolla Kalasataman-asemalle josta on n. 200 metrin kävely toimistollemme. Mikäli tulet omalla autolla löydät parkkitilaa Heinon Tukun parkista. Muistathan jättää parkkikiekon autoon ja ilmoittaa autosi rekisterinumeron Heinon Tukun infosta löytyvään laitteeseen.

Tavaran toimitus:

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Postiosoite:

Comspot Services Oy
c/o Tilipalvelut Kolkka
Pellervonkatu 1 A 3
08100 Lohja

Henkilöstömme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@comspot.fi

Vastuuhenkilöt

Timo Mattila
operatiivinen johtaja
044 54 54 679
"Minä vastaan palveluidemme tuottamisesta."

Joonas Kolkka
toimitusjohtaja
040 55 43 166
"Minä vastaan viime kädessä kaikesta."

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää esimerkiksi tarjoomastamme? Soita tai meilaa rohkeasti meille. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit myös lähettää meille viestiä täyttämällä Yhteydenotto-sivulla löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner