Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Monipuolinen palvelutarjooma digitaalisen liiketoiminnan tueksi

Haluatko kuumempia asiakkaita verkkopalvelusi kautta?

Ovatko nykyiset verkkosivustonne vain yrityksen käyntikortti? Ne voisivat olla jotain paljon enemmänkin. Verkkosivustopalvelumme tarjoavat ratkaisut menestykselliseen asiakashankintaan verkkosivuston kautta. Lisäksi palvelupakettimme sisältää ratkaisut, joiden avulla palveltte asiakkaita suoraan verkossa heti silloin, kun asiakas on tarjoamastanne kiinnostunut. Lopputuloksena saatte verkkopalvelun, joka tuottaa teille kuumempia asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan tuotteistanne ja palveluistanne.

Miten homma toimii?

Käymme yhdessä läpi liiketoimintanne prosessit jotka yhdistämme ratkaisumallimme kanssa, jonka pohjalta rakennamme teille teidän liiketoimintaan sopivan verkkopalvelun. Kun verkkopalvelu on valmis käynnistämme verkossa teidän kohderyhmälle suunnatun markkinointikampanjan, kuten esimerkiksi sähköpostimarkkinointina.

Verkossakin on hyvä kehittyä!

Kuten liiketoiminnassa, myös verkossa on hyvä kehittyä. Annamme käyttöönne työkalut joilla voitte analysoida ja reagoida kävijöidenne liikkeisiin.

Pois jokapäiväisestä päivittämisestä

Kyllä, se on mahdollista. Me toteutamme verkkopalvelunne niin, että se palvelee asiakastanne aina yksilöllisesti mutta niin, ettei teidän tarvitse joka aamu olla kehittämässä uutta sisältöä.

Digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelumme sisältävät

Ota yhteyttä - saat meiltä helposti yhdestä paikasta tarvitsemasi digitaalisen liiketoiminnan palvelut.

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä yhteydenottolomakkeella - kerron mielelläni lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin

Jukka Maijala, myyntijohtaja, Comspot

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner