Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Yhteistyöväline yrityksellesi ja kumppaneillesi

Siirry nykyaikaan ja käytä Teamsiä parantaaksesi yrityksesi projektityöskentelyä, kommunikaatiota ja tiedostojen jakamista sen sisällä sekä ulkopuolella. Microsoft Teams tarjoaa tehokkaan pikaviestintä, tiedostojen jako ja neuvottelu -mahdollisuudet käyttöösi.

Microsoft Teams antaa alustan työntekijöillesi luoda tarpeisiinsa vastaavat kanavat, joilla he pääsevät keskitetysti kommunikoimaan ja tehostamaan projektien läpiviemisen alusta loppuun. Teams on mukanasi missä tahansa liikut ja se toimii melkein millä tahansa laitteella.

Käydään yhdessä yrityksesi kanssa läpi, miten tehostat ryhmätyöskentelyä käyttämällä Teamsiä tiimisi kanssa. Teams käyttöönotto vaatii Office 365 palvelusta asianmukaisen palvelupaketin käyttäjille.

Käyttöönoton hinta 400€.

  • Käyttöönottohintaan sisältyy Teams - käyttöönotto enintään 15 henkilölle. Mikäli kyseessä on suurempi määrä käyttäjiä, kysy hintaa myyntitiimistämme

Microsoft Team sisältyy myös Office 365 Essentials ja Office 365 Premium paketteihin. Voit tutustua paketteihin lisää tästä.

Miksi ottaa käyttöön ryhmäkeskusteluohjelmisto?

Tiesitkö että ryhmäkeskusteluohjelmisto parantaa organisaation tehokkuutta? Kun asiat lokeroidaan oikeisiin ryhmiin saadaan informaatio välittymään helposti koko tiimille ryhmäkeskustelun avulla. Ryhmäkeskustelu vähentää myös sähköpostin määrää kun jokaisesta asiasta ei tarvitse laittaa kaikille viestiä.

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner