Comspot ja Cloud Center Finland yhdistivät voimansa, jotta meillä olisi tarjota astetta parempia IT-palveluja jokaiselle yritykselle ja yhteisölle koosta riippumatta. Laaja palveluvalikoima ja suurempi osaajajoukko nostavat palvelutasoamme ja selkeyttävät rooliamme kokonaisvaltaisena IT-kumppanina. Tästä huolimatta tavoitteemme on olla jokaiselle asiakkaallemme joustava ja sopivan kokoinen.

Comspot
Skip to content

Monipuolinen ja kehittynyt käyttäjän tunnistautumispalvelu

Microsoft Active Directory Federation Services (ADFS) -integroituu yrityksesi Active Directory -ympäristöön, jonka avulla pääset valtuuttamaan käyttäjät tietoturvallisesti sisä -ja ulkoverkosta Office 365 palveluun ja useisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin. ADFS -ympäristön avulla pääset hyödyntämään kertakirjautumista (Single Sign-On), jolla sujuvoitetaan käyttäjien pääsy eri palveluihin yhdellä tunnistautumiskerralla. Lisäksi integroimalla Office 365 -palvelun ADFS -ympäristöön saat helposti käyttöösi monimenetelmäisen tunnistautumisen siihen liitettyihin palveluihin.

Saat meiltä laajennettua ADFS -palvelun yrityksesi ympäristöön vaivattomasti avaimet käteen periaatteella ja paketoituna palveluna. Palvelu sisältää ADFS ja ADFS -proxy -palvelimien asennukset ja käyttöönoton ja yhden luottamussuhteen luomisen esim. Office 365 palveluun, nimipalvelumääritykset ja 1 vuoden SSL-sertifikaatin sekä sen asennuksen.

Käyttöönottohinta 1000€

Optiona tarjoamme ADFS:n tarvitsemat palvelin resurssit konesalistamme. Optio sisältää ADFS ja ADFS-proxy -palvelimet, julkisen IP-osoitteen, VPN-tunnelin toimistollenne sekä 1 vuoden SSL-sertifikaatin

Alkaen 240 €/kk

Luotettava kumppaniMicrosoft Partner