Verkkohotelli

CS Verkkohotelli on valmiiksi ajateltu palvelupaketti, joka sisältää kaiken mitä kotisivunne tarvitsevat. Palvelupaketti koostuu www-sivujen tarvitsemasta palvelintilasta, nimipalvelu ylläpidosta sekä yritystason sähköpostipalvelun. Palvelupaketin kaikki komponentit on toteutettu korkeankäytettävyyttä ajatellen jolloin voitte huoletta keskittyä yrityksenne ydinliiketoimintaan.

Korkeakäytettävyys

Koska Internetin käyttö on yleistynyt ja siitä on muodostunut ensisijainen tiedonetsintä lähde ihmisille on elintärkeää että yrityksen verkkopalvelut ovat aina saatavilla vuorokauden ympäri. Me Comspotissa olemme vastanneet tähän haasteeseen rakentamalla palvelualustamme niin ettei sen toiminta ole riippuvainen yksittäisistä palasista.

Monistetut resurssit

Jotta verkkopalvelu voi toimia häiriöttä ei verkkopalvelun tuotannossa voida luottaa yksittäisiin palasiin. Perinteisesti verkkohotellipalveluissa on usein kahdennettu vain tietoliikenne jotta tietoliikennelaitteiden vikaantuessa palvelimet olisivat tavoitettavissa mutta itse palvelimia ja niissä verkkopalvelun kannalta kriittisesti toimivat palvelut ovat vain yksittäisiä palasia. Näin ylläpitäjän päivittiäessa palveluita tai palveluiden vikaannuttua asiakkaiden verkkopalvelut ovat käyttäjien tavoittamattomissa.

CS Hostingin tuotantoympäristö on rakennettu niin että jokainen verkkopalvelun kannalta kriittinen toiminta monistetaan. Automaattinen seurantajärjestelmämme seuraa kokoajan palveluiden kuormaa ja monistaa kuorman kasvaessa automaattisesti palveluita niin etteivät vikatilanteet tai ruuhkapiikit aiheuta häiriötä palveluun.

Helppoa ja sujuvaa

Palvelumme käyttö on helppoa ja sujuvaa. Palveluamme voisi hyvin verrata autolla ajamiseen. Asiakkaanamme ei tarvitse murehtia siitä, mitä konepellin alla on. Te ajatte ja Me varmistamme, että autonne toimii.

Lue lisää Palvelintilasta >

Lue lisää Nimipalvelinylläpidosta >

Ota yhteyttä

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019