Konsultointi

Tarjoamme asiantuntijapalvelun yksittäiseen IT-ongelmaan tai pidempiaikaiseen projektiluonteiseen IT-tarpeeseen. Laajan asiantuntijahenkilöstömme avulla toteutamme IT-ympäristösi pitkäaikaisen ja toimivan ratkaisun, joka palvelee mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi liiketoimintamallia.

Suunnittelemme ja kehitämme nykyisen tai uuden IT-ympäristönne kustannustehokkaaksi ja rakenteeltaan toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin yritys voi keskittää resurssinsa oman ydinliiketoimintansa hoitamiseen ja kehittämiseen. Oikeanlaisella suunnittelulla ja toteutuksella IT-ympäristönne palvelee yrityksen tarpeita pitkällä aikavälillä, joka mahdollistaa skaalautuvan ja helposti integroituvan tietohallintajärjestelmän.

Meillä on monen vuoden kokemus verkkoliikenteen ja palvelin-ja työasemaympäristön suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Motivoitunut henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voimme tarjota yrityksellenne nykyaikaisen IT-ympäristön ratkaisumallin.

Comspot on luotettava IT-kumppaninne nyt ja jatkossa. Voitte jättää tietotekniset asiat huoletta meidän hoidettavaksi ja me tuemme teitä tarpeidenne muuttuessa ja toimintanne kehittyessä.

Ota yhteyttä

Comspot Oy

Vanha Talvitie 2-6 A 7
00580 Helsinki

Sähköposti: toimisto@comspot.fi
Vaihde: 020 779 0144
Y-tunnus: 2302684-4

Copyright © Comspot Oy 2019